74 возила се пронајдени.

Подесете го вашето барање

Ресетирај сѐ
Специјална понуда
 • Боја:  полноќно црна
 • Капацитет:  92 kW / 125 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Vivaro Combi L2H1 2,9t, 1.6 BiTurbo (92 kW / 125 к.с.) Start/Stop

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  полноќно црна
 • Капацитет:  92 kW / 125 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Vivaro Combi L2H1 2,9t, 1.6 BiTurbo (92 kW / 125 к.с.) Start/Stop

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  полноќно црна
 • Капацитет:  92 kW / 125 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Vivaro Combi L2H1 2,9t, 1.6 BiTurbo (92 kW / 125 к.с.) Start/Stop

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  полноќно црна
 • Капацитет:  92 kW / 125 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел