75 возила се пронајдени.

Подесете го вашето барање

Ресетирај сѐ
Специјална понуда

Opel Astra K Dynamic, 1.6 DTH, 100 kW / 136 к.с.

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Pull Me Over Red
 • Капацитет:  100 kW / 136 КС
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Astra K Dynamic, 1.6 DTH, 100 kW / 136 к.с.

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Кафен руж (црвена Риоха)
 • Капацитет:  100 kW / 136 КС
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда
 • Боја:  True Blue
 • Капацитет:  60 kW / 81 КС
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда
 • Боја:  Glečerno bela
 • Капацитет:  75 kW / 102 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда
 • Боја:  Огнено жешка
 • Капацитет:  75 kW / 102 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Crossland X Enjoy, D 1.2 XE, 60 kW / 81 к.с.

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Огнено жешка
 • Капацитет:  60 kW / 81 КС
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда

Opel Crossland X Enjoy, D 1.2 XE, 60 kW / 81 к.с.

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Кафен руж (црвена Риоха)
 • Капацитет:  60 kW / 81 КС
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда
 • Боја:  Black Meet Kettle MET
 • Капацитет:  88 kW / 120 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда
 • Боја:  Burning Hot
 • Капацитет:  88 kW / 120 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда
 • Боја:  Метална виолетово-црвена боја Velvet Red Met.
 • Капацитет:  88 kW / 120 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Бензин