75 возила се пронајдени.

Подесете го вашето барање

Ресетирај сѐ
Специјална понуда
 • Боја:  Switchblade сребрена (Sovereign Сребрена)
 • Капацитет:  100 kW / 136 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Astra K Enjoy, 1.6 DTE, 81 kW / 110 к.с.

Auto CEM
Magistrala Skopje - Tetovo 1200 Tetovo
 • Боја:  Глечерно бела
 • Капацитет:  81 kW / 110 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Капацитет:  100 kW / 136 КС
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Капацитет:  100 kW / 136 КС
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Astra K Enjoy, 1.6 DTL, 81 kW / 110 к.с. Start/Stop

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Капацитет:  81 kW / 110 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Astra K Enjoy, 1.6 DTL, 81 kW / 110 к.с. Start/Stop

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Капацитет:  81 kW / 110 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Astra K Enjoy, 1.6 DTE, 81 kW / 110 к.с.

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Глечерно бела
 • Капацитет:  81 kW / 110 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Astra K Enjoy, 1.6 DTE, 81 kW / 110 к.с.

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Глечерно бела
 • Капацитет:  81 kW / 110 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Astra K Dynamic, 1.6 DTH, 100 kW / 136 к.с.

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Кафен руж (црвена Риоха)
 • Капацитет:  100 kW / 136 КС
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Astra K Dynamic, 1.6 DTH, 100 kW / 136 к.с.

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Капацитет:  100 kW / 136 КС
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Дизел