74 возила се пронајдени.

Подесете го вашето барање

Ресетирај сѐ
Специјална понуда

Opel Astra J

Auto CEM
Magistrala Skopje - Tetovo 1200 Tetovo
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Капацитет: 
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда

Opel Astra J

Auto CEM
Magistrala Skopje - Tetovo 1200 Tetovo
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Капацитет: 
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Капацитет:  85 kW / 115 КС
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда
 • Боја:  Кафен руж (црвена Риоха)
 • Капацитет:  85 kW / 115 КС
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Капацитет:  85 kW / 115 КС
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Капацитет:  85 kW / 115 КС
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда
 • Боја:  Сина темна месечина
 • Капацитет:  85 kW / 115 КС
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда

Opel Astra J

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Капацитет: 
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Astra J

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Switchblade сребрена (Sovereign Сребрена)
 • Капацитет: 
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда

Opel Astra J

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  You Drive Me Crazy
 • Капацитет: 
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Дизел