75 возила се пронајдени.

Подесете го вашето барање

Ресетирај сѐ
Специјална понуда

Opel Corsa Enjoy, D 1.4 XEJ, 55 kW / 75 к.с.

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Глечерно бела
 • Капацитет:  55 kW / 75 КС
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда

Opel Corsa Enjoy, D 1.4 XEJ, 66 kW / 90 к.с.

Аутомакедонија АД
16-та Македонска Бригада 2 1000 Скопје
 • Боја:  Shades of Grey
 • Капацитет:  66 kW / 90 КС
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда

Opel Astra J

Auto CEM
Magistrala Skopje - Tetovo 1200 Tetovo
 • Боја:  Glečerno bela
 • Капацитет: 
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда
 • Боја:  Кафен руж (црвена Риоха)
 • Капацитет:  81 kW / 110 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Капацитет:  81 kW / 110 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда
 • Боја:  Black Meet Kettle
 • Капацитет:  81 kW / 110 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда
 • Боја:  Glečerno bela
 • Капацитет:  81 kW / 110 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда
 • Боја:  Switchblade сребрена (Sovereign Сребрена)
 • Капацитет:  81 kW / 110 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Дизел
 
Специјална понуда
 • Боја:  Glečerno bela
 • Капацитет:  103 kW / 140 КС
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Гориво:  Бензин
 
Специјална понуда

Opel Astra J

Auto CEM
Magistrala Skopje - Tetovo 1200 Tetovo
 • Боја:  Магнетна сребрена боја (magnetic silver)
 • Капацитет: 
 • Менувач:  6-степен автоматски менувач
 • Гориво:  Бензин